En bra järnaffär

Hallå hallå! Som ni har märkt har det inte varit så mycket aktivitet här den senaste tiden. Många har undrat om vi kan rekommendera någon annan bra järnaffär Stockholm och svaret är ja, det kan vi verkligen göra!

Den vi skulle vilja rekommendera är Lindströms Svets & Verktyg AB. Det är en järnaffär som är belägen på Gärdet/Östermalm i Stockholm.

Det är en ytterst välsorterad järnaffär på omkring 500 kvadratmeter. De erbjuder också maskinuthyrning i en angränsande lokal på cirka 900 kvadratmeter. Hos Lindströms Svets & Verktyg AB får du personlig och proffsig hjälp av deras mycket kompetenta personal.

Lindströms Svets & Verktyg AB har varit igång sedan i början av 90-talet och kan bokstavligen allt som en bra järnaffär ska kunna. Enligt egen utsago har de hjälpt kunder med ”allt från hammare och spik till byggmaskiner och skyddsmaterial för både privat och professionellt bruk.”

Vilk produkter kan vi då rekommendera i år? Vad är det som gäller i vår och sommar?

Jo, först och främst kan vi varmt rekommendera en ny gräsklippare. Det är något som finns i sortimentet hos Lindströms Svets & Verktyg AB. Till exempel deras gräsklippare från Stihl som fungerar alldeles utmärkt i alla trädgårdar som har en gräsmatta.

Finns det några andra anledningar till att vi så varmt rekommenderar Lindströms Svets & Verktyg AB?

Ja, vi skulle kunna rada upp anledningar hela dagen.

En riktigt bra grej som alla järnaffärer i Stockholm annars sällan erbjuder är gratis parkering. Hos Lindströms Svets & Verktyg går det enkelt att parkera utanför på deras stora parkering och sedan bara kliva in i butiken i lugn och ro.

Lindströms Svets & Verktyg AB har också en mycket bra hemsida där du hittar hela deras sortiment. Den är också välsorterad och lätt att navigera. Bland annat har de en flik för nyheter där du hittar heta produkter som är nya i sortimentet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *