Ibland är det bättre att hyra

Hej alla glada läsare och dyslektiker!

Som ni vet har vi jobbat en del i Stockholm den senaste tiden och det berättade vi även om i det senaste inlägget. I dagens inlägg kommer vi berätta om några lärdomar vi dragit av vår tid i huvudstaden.

Vi är noga med att vara väl förberedda och tar alltid med oss rätt verktyg och maskiner när vi ska ut på jobb, även om det blir en del att släpa med när vi ska iväg långt, till exempel när vi ska upp till Stockholm och kämpa på.

Men när vi var uppe i Stockholm hände något oförutsett. En firma som gjort arbete på platsen innan oss hade inte gjort det de skulle, de hade slarvat och fuskat rätt ordentligt. Plötsligt upptäckte vi att vi var tvungna att rädda upp deras misstag och slarv och göra jobb vi inte hade räknat med.

Det ville sig så illa att den typen av jobb vi behövde göra krävde andra maskiner än de vi hade med. Med kort varsel hittade vi dock en firma med fantastisk service som sysslar med maskinuthyrning stockholm och redan samma dag var de maskiner vi behövde på plats.

Det visade sig att jobbet vi behövde göra extra på grund av den tidigare firmans slarv tog flera veckor att göra och vi behövde hyra in fler maskiner under de veckornas gång beroende på upptäckter vi gjorde under arbetet.

Hur mycket vi än svor åt de tidigare slarviga slashasarna som gjorde livet surt för oss var vi ändå gladare över att ha upptäckt hur smidig maskinuthyrning är.

Så gällande maskinuthyrning har vi nu tänkt om. Jobbar man med en bra firma som hyr ut maskiner kan det vara bättre att hyra maskiner man bara behöver till enstaka jobb än att köpa in dem dyrt och sedan låta dem bli stående.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *