Nu har vi fler produkter i sortimentet

Som butiksägare på Järnia Grästorp är jag glad över att kunna berätta att vi har utökat vårt sortiment med massor av produkter inom timmersortering. Vi har alltid haft ett bra utbud av trävaror och byggmaterial, men nu har vi tagit det ett steg längre och erbjuder ett brett utbud av olika timmersorter samt utrustning för att sortera timmer. Detta har blivit möjligt tack vare våra samarbetspartners och leverantörer som vi har inlett ett ökat samarbete med.

Vårt nya sortiment inkluderar allt från vanlig gran och furu till exotiska träslag som mahogny och teak. Vi har även olika typer av limträ och kryssfaner för de som söker ett billigare alternativ. För de som är intresserade av att bygga sin egen möbel eller annat projekt har vi även olika typer av furu- och granpaneler att välja mellan.

Men det är inte bara det breda utbudet av timmersorter som gör oss unika. Vi har även en professionell timmerkonsulent på plats som kan hjälpa dig att välja rätt träslag för just ditt projekt. Oavsett om du är en erfaren hantverkare eller en nybörjare, så kan vår konsulent ge dig råd och tips om vilken typ av trä som passar bäst för just ditt projekt.

Vi har även en egen maskinpark med allt från bänksågar och hyvelmaskiner till kap- och gjutmaskiner. Med vår egen maskinpark kan vi erbjuda dig möjlighet att kapa ditt trä till önskad storlek och form. Och för de som vill ha kantprofilerade trälist kan vi gjuta det till önskad form.

Så om du är intresserad av att köpa timmer eller byggmaterial, tveka inte att besöka oss på Järnia Grästorp. Vi lovar att du kommer att hitta det du söker och mycket mer. Och om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att fråga vår konsulent. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt nästa projekt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *