Utrustning för alla som arbetar med bygg eller anläggning

Hallå kära kunder! Nu var det ett tag sedan vi språkades vid här på bloggen och det känns som att det har blivit dags för ett nytt inlägg.

Som ni vet så erbjuder vi här på Järnia Grästorp utrustning, skyddsmaterial och kläder och tillbehör för alla som arbetar med bygg, anläggning eller något liknande.

Vi har många kunder. Det kan vara allt från den enskilde snickaren eller målaren som behöver en hammare eller en pensel till det stora företaget som har flera 100 anställda.

Våra kunder finns från Skåne i söder till nordligaste norrland och allt däremellan. Vi har kunder som bygger lägenheter i Östersund, lägger industrigolv gävle eller Sundsvall, monterar glasrutor i Motala och gjuter platta på mark i Markaryd.

Med ett så brett spann bland våra kunder säger det lite grann sig själv att vi har ett enormt utbud av produkter och varor i vårt sortiment.

Detta tycker vi är värt att påminna om.

Nu när våren står för dörren och det nya året rullar vidare så har vi utökat vårt sortiment ytterligare. Det finns många nyheter att spana in och vi säger varmt välkomna in till vår butik i Grästorp till alla er som har vägarna förbi!

Något annat som känns väldigt spännande är att vi i höst kommer att påbörja en utbyggnad av butiken. För att få plats med fler varor och fler saker så kommer vi att bygga ut och göra plats för en helt ny butiksyta på 500 kvadratmeter.

Vi hoppas att ni kunder ursäktar röran som kommer att uppstå när vi bygger om och att ni kommer att hitta mer av det ni letar efter i vårt stora sortiment.

Till sist vill vi passa på att skicka en solig hälsning till er alla nu när våren är på ingång. Solen skiner utanför vårt fönster här på Järnia Grästorp och vi ser fram emot ett givande och trevligt 2023! Väl mött och varmt välkommen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *