Snart går flyttlassen!

Det är inte bara verksamheten som flyttar, även de flesta i personalen ska flytta och nu har de flesta hittat någonstans att bo, så nu väntar vi bara på att flyttlassen ska gå. De flesta får sina hus och lägenheter redan till månadsskiftet och verksamhetslokalen får vi tillgång till en vecka in på maj.

Vi lämnar bakom oss det som varit och tar nya tag i en ny stad. Vi lämnar även bakom oss en hel del damm i våra lägenheter, så därför beställde vi flyttstädning köping till alla våra anställda. Det är smidigast så och det går så otroligt mycket snabbare än om var och en av oss ska hålla på och städa i flera timmar. Nej, det hade inte varit hållbart, så därför blev det som det blev.

Om en vecka går flyttlassen och de flesta av oss är förväntansfulla, alla utom Kantope, han är lite stissig när de gäller att flytta på sig och byta miljö, men det blir nog bra även det där. Kantope är för övrigt en av våra kära medarbetare som inte har jobbat så länge, men han har redan skaffat sig en otrolig kompetens och kunskap i yrket. Kantope kommer ursprungligen från Mogadishu och har bott i Sverige i mindre än två år. Respekt säger vi och tack Kantope för att du gör alla dagar till lite bättre dagar.

Jaja, vi får tacka för oss och vi hoppas vi ses framöver. Vi ska i alla fall fortsätta vårt fina arbete och göra kunder nöjda i andra delar av Sverige. Vad gör man inte för jobbet? Vi lämnar här allt vi vet och allt som är tryggt för ett nytt och spännande äventyr söder över. Det ska bli sjukt spännande. Tacka alla fina kunder och tacka alla blivande kunder. Ni kommer inte att bli missnöjda!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *